EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat Momposina XL Natural dyed Nr.3

Plus de vues

Hangmat Momposina XL Natural dyed Nr.3
425,00 €

Disponibilité : En stock

Exclusieve handgeweven Colombiaanse hangmat Momposina


Onze trots zijn de handgeweven hangmatten uit de Momposina Serie. Deze volkomen unieke hangmatten produceren wij al vanaf 1992 in Colombia en worden gemaakt door onze eigen groep wevers. Binnen deze Serie zijn de met natuurlijke materialen geverfde hangmatten het absolute toppunt van weef-, en verftechnieken. Onze weefsters zoeken de materialen voor de verfbaden zelf en deze bestaan uit planten, wortels, bladeren of vruchten. Deze worden dan samen met de garens gekookt en dat leidt tot kleuren als goudbruin, beige, licht blauw, geel , lila, roze, etc. Met de zo tot stand gekomen selectie van gekleurde garens worden de hangmatten geweven en ook de geometrische figuren geborduurd.


De franjes aan de zijkanten van de hangmatten, zijn gemaakt van de draden die overdwars door de lengte draden ( de WARP) zijn ingeweven ( de WEFT)). Zij vormen dus één geheel met de hangmat. De met natuurverf geweven hangmatten kunnen ook buiten in de felle zon gebruikt worden. De garens zijn kleurvast en veranderen nauwelijks onder invloed van het zonlicht. Van deze bijzondere garens maken wij ook een babyhangmat, de Guanababy, die op hoge temperatuur gewassen kan worden

Description

Détails

Deze met natuurverf geweven hangmatten zijn dicht geweven en zeer sterk, waardoor zij een hoog draagvermogen hebben tot 250kg. De hangmatten uit deze Serie maken wij in onze XL-maat, maar kortere of langere maten kunnen wij op bestelling maken. Onze XL hangmatten hebben een breedte van 185cm.

  • Breedte: 185 cm
  • Lengte stof: 260 cm
  • Totale lengte: 400 cm
  • Draagvermogen: 250 kg
  • Materiaal: 100% katoen
  • Made in Colombia
Informations complémentaires

Informations complémentaires

Pays de fabrication
Couleur Naturel
Taille XL
Commentaires

Vous pourriez également être intéressé par le(s) produit(s) suivant(s)