EU flag

USA flag France flag German flag Nederland flag Italia flag Ireland flag

Hangmat Tijubana Large grijs

More Views

Hangmat Tijubana Large grijs

Regular Price: €149.00

Special Price €129.00

Availability: In stock

Prachtige klassieke Braziliaanse hangmat geschikt voor twee personen. Extra sterk door de dikke katoenen stof, macramé afwerking en de velen koorden in het uiteinde. De hangmat is afgewerkt met een decoratieve franje. De hangmat kan natuurlijk in de tuin maar staat ook prachtig in een interieur. Breedte hangmat 165 cm met een totale lengte van 400 cm.
Description

Details

De hangmat Tijubana Large is een echte klassieke Braziliaanse hangmat. De hangmat is ruin en sterk genoeg voor 2 personen en is afgewerkt met een decoratieve franje. Deze hangmatten worden met de hand afgewerkt met aan het uiteinde van de stof macramé. De macrame afwerking en de velen koorden aan de uiteinde zorgen voor een optimale spreiding en perfecte gewichtsverdeling. Ook mede de dikke katoenen stof is deze hangmat belastbaar tot wel 250 kg. Er zijn ook hangstoelen verkrijgbaar in dezelfde grijze kleur.   

De hangmat kan worden bevestigd met een universele ophangset voor hangmatten maar er zijn ook standaards verkrijgbaar voor deze hangmat. De minimale ophangafstand is 350 cm bij een hoogte van 160 cm. Is de afstand groter dan kunt u dit met touw overbruggen. Wij geven op deze premium hangmatten 3 jaar garantie op breuk.

hangmat Large

Additional Information

Additional Information

Country of Manufacture Brazil
Color Grey
Size Large
Reviews

You may also be interested in the following product(s)